Maatkleding

maatkleding-patronen
Op vakkundige wijze worden de maten opgemeten, waarna het patroon getekend wordt.

Na een eerste proefpas in katoen wordt het aangepaste model gemaakt in de uitgekozen stof. Na nog een pasbeurt (of eventueel twee) heeft u een kledingstuk geheel naar wens, welke comfortabel van pasvorm is. Naast “gewone” maatkleding is Joke Pouwels ook het juiste adres om uw bruids- en feestkleding te laten maken en/of ontwerpen. De prijs hiervoor zal u beslist niet tegenvallen.

Mocht uw bruiloft of feest binnen een bepaald thema plaatsvinden: ook dan kan ik aan uw wensen voldoen. Met inmiddels dertig jaar ervaring in het kleermakersvak, ben ik uw adres ook voor de minder reguliere maten, zoals XS of XL. Als ook voor heren!

Kortom: u kunt bij mij terecht met al uw ideeën betreffende bruids- en feestkleding. In overleg met u kiezen we samen de juiste stof en kleur uit voor het gewenste ontwerp.

De collectie mode-, bruids-, en gelegenheidsstoffen behoort tot één van de mooiste collecties en is ruim gesorteerd. Met volle toewijding zorg ik voor invulling van uw speciale wensen. Wilt u zelf uw bruids- of feestjurk maken of laten ontwerpen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.